NYHED!!!!

Vi behandler nu vorter med LASER LLPT, 500 MW

Behandlingen er smertefri og derfor yderst velegnet til børn.  Behandling med laserlys (LLLT) er overførsel af energi til cellerne. Laserlysets energi trænger igennem huden og igangsætter cellernes funktioner. Derved styrkes immunforsvaret og blodgennemstrømningen. Det faktum at laserlys påvirker kroppens immunforsvar og evne til hurtigere at hele ved sygdom og skader gør, at anvendelsesmulighederne for behandling med LLLT er mange. 

Et behandlingsforløb vil typisk bestå af 3 – 4 behandlinger.

 

 

VerrutopEt effektivt middel til behandling af vorter på hænder og fødder.

Verrutop er et nyt effektivt produkt til behandling af vorter. Behandling med Verrutop middel mod vorter kan kun udføres hos din læge eller fodterapeut. Da vorter skyldes virus, findes der ikke behandling, som med sikkerhed kan fjerne vorten. De fleste vorter forsvinder af sig selv, men der kan gå mange måneder eller år før de forsvinder. Derfor er mange interesseret i en behandling, som kan fjerne vorter hurtigere. Der findes flere forskellige behandlinger. Lægen kan behandle vorter ved frysning med flydende nitrogen, som påføres ved minus 157 grader, men det er ofte en smertefuld behandling.

Verrutop fra Farmisan indeholder flere ætsende væsker og zink. Behandlingen er som oftest smertefri, hvilket er af stor fordel for personer med lav smertetærskel og ikke mindst børn. Fodterapeuten skraber vortevævet væk og drypper et par dråber Verrutop på vorten. Behandlingen gentages efter nogle minutter. Vorten bliver hurtigt udtørret. Efter 7-14 dage gentages behandlingen og herefter vil vorten i de fleste tilfælde være forsvundet.